В Одесі сепаратисти перевернули авто місцевого телеканалу, заявивши, що це Правий сектор

Понеділок, 14 квітня 2014, 01:22

В Одесі учасники проросійської акції побили і перевернули автомобіль "ВАЗ" одеської телекомпанії "Перший міський".

Про це повідомила у Facebook редактор каналу Катерина Єрська.

"Прихильники антимайдана перевернули службову машину нашої знімальної групи. Активісти бачили, що ми знімаємо, як вони закидають яйцями будівлю. На зворотному шляху, мабуть, вирішили помститися", - написала вона.

Фото з Facebook Єрської 

Журналіст запевнила, що ніхто зі співробітників не постраждав. "Оператор, журналіст і я цілі. Ми йшли позаду колони. Пишемо заяву, працюють експерти", - зазначила вона.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, згідно з інформацією очевидців, хулігани нібито побачили в машині червоно-чорний прапорець, який дістали, розбивши лобове скло. Потім машину, незважаючи на табличку "телебачення", перевернули, оскільки вважали, що вона належить "Правого сектору".

Працівники телекомпанії стверджують, що прапорців в машині не було.

Інцидент відбувався на очах працівників міліції, однак вони не втручалися

Агентство також повідомляє, що проросійські "активісти" у неділю провели мітинг біля будівлі управління Служби безпеки України в Одеській області.

Їх лідери провели переговори з керівництвом СБУ та міліціонерами, що охороняли вхід в будівлю. Правоохоронці запевнили громадських діячів, що не будуть розганяти мирні мітинги. У підсумку лідери акції закликали прихильників повертатися на Куликове поле.

Однак це не влаштувало всіх учасників акції - деяка кількість активістів все-таки залишилося перед СБУ, частина розійшлася. У підсумку на Куликове поле прийшли кілька сотень людей, які активно висловлювали невдоволення своїми лідерами і відсутністю штурму.

Як відомо, мітинги за цілісність України і за федералізацію відбулися в Харкові, вони завершилися стріляниною, в результаті зіткнень є постраждалі.

Також акція за єдність України пройшов у Запоріжжі. Там активісти Евромайдана оточили проросійськи налаштованих мітингувальників, яких під "обстрілом" яйцями, молоком, борошном і петардами міліція все-таки змогла провести в будівлю Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Схожі мітинги проти сепаратизму пройшли у Кривому Розі та Луганську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування