Одеські сепаратисти в інтернеті оголосили "Одеську республіку"

Середа, 16 квітня 2014, 12:01

Одеський "Антимайдан" оголосив Одеську область "Одеською народною республікою" і закликав жителів міста блокувати рух транспорту.

Відповідну відозву опубліковано на сторінці "антимайдан" у на їхньому сайті, передає "Інтерфакс-Україна".

"Одеська область оголошується Одеською народною республікою, де влада належить тільки народу, що проживає на її території", - сказано в заяві.

Також сепаратисти закликали жителів міста блокувати дорожній рух в Одесі.

Вони створили карту на сервісі "Яндекс", де вказали 153 точки - пішохідні переходи, на яких одесити повинні знаходитися, щоб перекрити рух транспорту.

"О 16.00 Одеса повинна встати! Буквально! Ваше завдання в означений час блокувати зазначені на карті транспортні розв'язки своїми машинами, пішоходи - виходьте на "зебри" і стійте там", - сказано в заклику.

При цьому, як відомо, одеський Антимайдан збирає всього кілька десятків людей.

Водночас, як повідомляло "048" місцева влада та активісти вже створили кілька блокпостів на в'їзді в місто, де окрім міліціонерів чергують і одесити-волонтери.

У місті здійснюється патрулювання Автомайдану міста в цілодобовому режимі. Організовано мобільні групи, є маршрути та інше.

СБУ в Одесі затримала злочинну диверсійну групу у складі чотирьох осіб, озброєну автоматами АКС-7, 62 і пістолетами.

Керівник диверсійної групи з дотриманням заходів конспірації здійснював контакти з представниками російських спецслужб в АР Крим.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News