Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Лікарка з Чугуєва, що добивала євромайданівця ногами, затримана

Четвер, 17 квітня 2014, 13:04

Лікарка з Чугуєва, яка била ногами євромайданівця, доставлена в районний відділ міліції.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці Facebook з посиланням на оперативну інформацію.

"У ході проведення слідчо-оперативних заходів була встановлена громадянка О. 1961 р.н, мешканка міста Чугуєва Харківської області. Згідно зібраних доказів встановлено, що вона приймала активну участь у побитті активістів Євромайдану та нанесенні їм тілесних ушкоджень", - сказано в повідомленні.

"О 10.30 17.04.2014 громадянка Ольга Воржеинова. доставлена до слідчого відділу Харківського міського управління міліції ГУ МВС України в Харківській області. З нею проводяться слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу", - додав Аваков.

Лікар з Чугуєва Ольга Воржеінова

як відомо, 13 квітня під час мітингу поблизу парку Шевченка у м. Харков, і біля виходу зі станції метро "Університет", на площі Свободи відбулася конфліктна ситуація, під час якої проросійськи налаштованими громадянами були побиті активісти Євромайдану.

"Внаслідок чого їм були нанесені тілесні ушкодження", - сказано в повідомленні.

За даним фактом 13.04.2014 року відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 ККУ (злісне хуліганство із застосуванням предметів для нанесення тілесних ушкоджень).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування