Аерофлот попередив пасажирів, що в Україну їх можуть не пустити

Четвер, 17 квітня 2014, 16:45

Аерофлот сповіщає пасажирів про жорсткі обмеження, накладені українськими владою на в'їзд у країну.

Про це говориться на сайті Аерофлоту з посиланням на офіційне повідомлення, отримане авіакомпанією.

Згідно з повідомленням, у перетині державного кордону України буде відмовлено всім громадянам РФ чоловічої статі віком від 16 до 60 років.

"Пропуск цієї категорії буде здійснюватися за рішенням начальника регіонального управління (прикордонного загону) після проведення контролю лише в екстрених випадках при наявності: документів, що підтверджують родинні зв'язки, смерть або важку хворобу близьких родичів, завірених оригіналів запрошень юридичних і фізичних осіб або на підставі інформувань спрямованих Адміністрацією Держприкордонслужби", - сказано в повідомленні.

"Без підтверджувальних документів в'їзд буде дозволений тільки громадянам РФ, які їдуть родинами з дітьми", - сказане в повідомленні.

Крім того, в'їзд заборонений Громадянам України чоловічої статі віком від 16 до 60 років, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим і міста Севастополь.

Пропуск цієї категорії осіб буде здійснюватися за рішенням начальника прикордонного загону лише у випадку проходження на похорон близьких родичів, наявності документів про важку хворобу близьких родичів, квитків на літаки, туристичних ваучерів або на підставі інформувань Адміністрації Держприкордонслужби.

Громадяни України жіночої статі віком від 20 до 35 років, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим і міста Севастополь, будуть пропущені на територію України тільки за результатами проведення фільтраційно-перевірочних заходів.

Зазначені обмеження не застосовуються щодо літних і кабінних екіпажів, а також інженерно-технічного персоналу авіакомпанії.   

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування