Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава ДПК Білорусі: Танки на кордоні з Україною комусь наснилися

Середа, 2 квітня 2014, 12:44

У Білорусі заявляють, що обстановка на білорусько-українському кордоні стабільна, є посилення для контролю режиму прикордонної зони.

Про це в середу сказав голова Державного прикордонного комітету Білорусі Леонід Мальцев, - повідомляє "Інтерфакс-Захід".

"Обстановка на кордоні стабільна, нормальна, контрольована", - заявив Мальцев.

"Якщо хтось бачив бронетранспортери і танки біля українського кордону - він бачив їх у сні", - підкреслив глава ДПК Білорусі.

"Є посилення контролю режиму прикордонної зони, в тому числі і з боку внутрішніх військ", - зазначив він.

За словами Мальцева, "пункти пропуску на білорусько-українському кордоні працюють у штатному режимі, вони ні на секунду не закривалися".

Крім того, глава Держприкордонкомітету Білорусі повідомив, що "пасажиропотік через білорусько- український кордон останнім часом зменшився , скоротився і потік транспорту" .

"Безумовно, є поодинокі випадки порушення кордону, але загалом обстановка стабільна і нормальна", - сказав він.

За словами Мальцева, на цей час тривають роботи з демаркації білорусько-української ділянки кордону.

"Ця робота почалася з осені минулого року. Тоді був поставлений перший стовпчик. Протяжність нашого кордону 1084 км, і роботи з демаркації триватимуть років 7-10", - зазначив він.

"Перед нами - величезна робота в цьому плані. Вона йде відповідно з наміченими планами, в колишньому руслі , ніяких зупинок її не було і не буде", - доповнив голова ДПК Білорусі.

Як відомо, Росія сконцентрувала велика кількість військ на кордоні з Україною. США і Європа закликали Володимира Путіна відвести військовий контингент від українського кордону.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко просив у Путіна літаків - "захищатися від НАТО".

Росія Лукашенку не відмовила.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: