Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко вирішив підтримати Порошенка після таємної зустрічі з Фірташем

Середа, 2 квітня 2014, 20:20

Перед зняттям Віталія Кличка на користь Петра Порошенка політики зустрічалися у Відні з Дмитром Фірташем.

Про це ідеться в статті Української правди "Порошенко - Кличко. Віденський альянс під патронатом Фірташа".

Як повідомляють джерела, одне побачення олігарха з кандидатами відбулося у лютому 2014 року. Крім того, Порошенко, Кличко та Фірташ зустрічалися минулого тижня у Відні, про що в середу написала місцева газета Österreich:

"Винятково таємно та практично непомітно для усіх кандидат у президенти Петро Порошенко та Віталій Кличко зустрілись в Австрії з Дмитром Фірташем. (...) Минулої середи Фірташ задекларував шоколадному барону Порошенку свою підтримку як кандидату в президенти України".

За інформацією Української правди, головним ідеологом зняття Кличка з виборів був його перший заступник Віталій Ковальчук. У разі перемоги Порошенка він може розраховувати на місце першого віце-прем'єра або голови Верховної Ради.

Водночас у фракції УДАР наростає невдоволення Ковальчуком через закулісний розподіл посад від імені УДАРу.

Останній випадок, який обурив депутатів, стався на засіданні фракції УДАР минулого тижня. Перед голосуванням за секвестр бюджету збори відвідав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, якому присутні УДАРівці висловили побажання ліквідувати Держагентство інвестицій та національних проектів. На це Яценюк відповів, що щойно призначив на це агентство керівника - саме за квотою УДАРу.

Щойно призначений керівник Держагентства інвестицій та національних проектів Сергій Євтушенко вважається креатурою Сергія Льовочкіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування