Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі православні сепаратисти створили "народну республіку Новоросію"

Понеділок, 21 квітня 2014, 23:55

В Одесі православні сепаратисти оголосили про створення "народної республіки Новоросія", яку очолив глава Союзу православних громадян Валерій Кауров.

Про таке рішення повідомили в ефірі російсього телеканалу LifeNews, який лояльний до сепаратистських дій на сході України та прихильників федералізації України.

В ефірі телеканалу "очільник" нової "республіки" розповів, що новоутворення затвердили голосуванням на Куликовому полі на Великдень.

Також Кауров, який наразі перебуває у Москві, бо  "недійсна київська влада оголосила його в розшук, а у його квартирі озброєні люди з автоматами провели обшук", заявив: майбутнього з Україною у "Новоросії" немає.

"Одеська Народна Республіка у складі Новоросії стане повноправним територіальним суб'єктом нової федеративної держави, абсолютно дружнього Росії", - заявив Кауров.

"Президент" самопроголошеної народної республіки Новоросія Валерій Кауров переховується у Москві.

Також він зазначив, що створення "республіки" є відповіддю на порушення "пасхального перемир"я" та протест проти арешту натхненника харківських сепаратистів Костянтина Долгова та проти відміни святкування в Одесі Дня перемоги.

За словами Каурова, "Одеська Новоросійська республіка" заявила про визнання Донецької, Харківської, Луганської та Карпаторуської народних республік".

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування