Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штепа російському каналу розповіла про підтримку Путіна і бойовиків

Вівторок, 22 квітня 2014, 14:52

Мер Слов'янська Неля Штепа заявила російському телеканалу про підтримку бойовиків і аннексії Криму Росією.

Про це вона розповіла в інтерв'ю lifenews.ru – це перше її спілкування зі ЗМІ після того, як вона зайшла в міськраду і безслідно зникла.

 

Телеканал називає її "активною прихильницею федералізації України".

"Я дивлюся на прибічників федералізації і бачу, що вони сильні духом. Вони переможуть і "Правий сектор", і військових - вони усіх тут переможуть, тому що вони упевнені в тому, що вони роблять", - заявила мер.

При цьому чиновник сказала, що поряд із ополченням почувається захищеною.

Вона також висловила обурення, що було прийнято рішення про підписання угоди про асоціацію з ЄС без узгодження з регіонами. за її словами, за тиждень до подій у Словянську написала листа Яценюку, у якому попросила вирішити питання про референдум, але відповіді не дочекалася.

А замість цього, за її словами, у місто увійшли бойовики "Правого сектору".

"Ярош, ти справжня біда для всієї України. те, що у свій час прибрали Януковича і поставили Яценюка – Один чорт — що собака, що хорт", - сказала Штепа.

Вона заявила, що "дуже вдячна Путіну за те, що він увійшов до Криму".

"Він зупинив на Полтаві "Правий сектор". Якби Крим не перейшов до Росії, нас би змели, як дуже багатьох, і зараз в Слов'янську знаходилися б не ополченці, а "Правий сектор", - заявила вона.

 

Кореспондент телеканалу акцентував увагу на тому, що Штепа прийшла на інтерв'ю із зачіскою і дорогим макіяжем.

Так само глава міста виглядала в суботу, 11 квітня, коли ополченці захопили будівлю міської міліції Слов'янська. Тоді на барикадах Неля першою підтримала бійців самооборони.

Правда, після цього вона безслідно зникла, а трохи пізніше в одній із західних українських газет з'явилося її інтерв'ю, де вона стверджувала, що перехід на сторону антимайданівців був хитрістю.

Тепер мер заявила, що тоді вона просто злякалася.

"Можливо, я як жінка - жахлива панікерка. Тому що для мене смерть будь-якої людини - це кінець життя. Я настільки панікувала, коли ополченці увійшли до міста. Я навіть зараз панікую", - плутано виправдовувалася Штепа на телекамеру.

 

Як повідомлялося, Штепа за словами терористів, добровільно склала з себе повноваження і весь цей час знаходилася в будівлі міськради разом із ополченцями, хоча її нікому не показували.

Російський канал називає міського голову колишнім мером.

Донецьке обласне управління Служби безпеки України почало кримінальне розслідування щодо мера Слов'янська Нелі Штепи, якій інкримінується сепаратизм і посягання на територіальну цілісність України - у рамках 110-ої статті кримінального кодексу.

Раніше вона заявляла, що її заяви є "хитрощами" заради звільнення заручників, а свої дії вона узгодила із Києвом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: