ТУРЧИНОВ ВИМАГАЄ ВІДНОВИТИ АНТИТЕРОРИСТИЧНУ ОПЕРАЦІЮ

Вівторок, 22 квітня 2014, 19:19

В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов вимагає від силовиків відновити Антитерористичні заходи.

Про це йдеться у його заяві, розповсюдженій у вівторок ввечері.

"Сьогодні біля Слов'янська було знайдено тіла двох звіряче закатованих людей. В одному з них упізнали зниклого депутата Горлівської міськради, члена партії "Батьківщина" Володимира Рибака, якого викрали напередодні терористи", - нагадав він.

"Терористи, які взяли в заручники фактично весь Донецький регіон, перейшли межу, почавши катувати та вбивати патріотів України. Вони зухвало кинули виклик не лише нашій державі, але і всьому світовому співтовариству, коли демонстративно поглумились над рішеннями, які були прийняті в Женеві", - сказав Турчинов.

"Ці злочини робляться при повній підтримці та потуранні Російської Федерації", - підкреслив він.

"Я вимагаю від силових структур відновлення та проведення результативних антитерористичних заходів, скерованих на захист від терористів українських громадян, які мешкають на Сході України", - заявив Турчинов.

Як відомо, 13 квітня Служба безпеки Україна призупинила активну фазу антитерористичної операції у зв’язку із Пасхальними святами та домовленостями високопосадовців у Женеві.

17 квітня За підсумками зустрічі Україна-ЄС-США-Росія було досягнуто низку домовленостей, зокрема, про звільнення захоплених будівель в Україні та амністії протестувальників, які виступають за федералізацію країни.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News