РФ стягує у Крим військову техніку. Там чекають на гостей з Кремля

Неділя, 27 квітня 2014, 12:30

На параді, запланованому у Севастополі до Дня перемоги 9 травня, покажуть військову техніку нового покоління. Очікується прибуття перших осіб РФ. 

Про це повідомляє телерадіокомпанія "Звезда".

"Репетиції відбуваються на Херсонеському аеродромі неподалік від Севастополя. Подробиці параду тримаються в секреті, але, військові обіцяють, що він буде особливим", - йдеться в повідомленні.

У механізованій колоні пройдуть бронемашини "Тигр" нового покоління, БТРи, зенітно-ракетні комплекси "Бастіон" і "Оса", а також артилерійські знаряддя.

"Крім цього, будуть залучатися ще й берегові ракетно-локаційні комплекси "Мінерал". Всі учасники параду: контрактники і строковики - мають достатній досвід ведення машин", - розповів начальник артилерії бригади морської піхоти Ігор Сварковский.

Телеканал "Звезда"

Парад Победы в Крыму: в Севастополе покажут военную технику нового поколения

21 апреля 2014, 18:15

Репетиции Парада Победы проходят в Крыму, неподалеку от Севастополя. Подробности праздничного действия держатся в секрете, но, военные обещают, что парад будет особенным. ... Подробнее »

Судячи з повідомлення, тренування почалися 7-го квітня, проходять два-три рази на тиждень і, за словами військових, успішно: вже зараз машини йдуть практично рівно. За одну репетицію техніка проїжджає плац в середньому не менше 10 разів. Після двох проездок - обов'язковий розбір.

У репетиціях беруть участь як "старожили", так і "новачки".

Техніка, яка пройде по Севастополю 9-го травня, в основному з військових частин Криму, але представлені і інші регіони регіонів Південного військового округу, зокрема очікується участь військових із Ставрополя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування