Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: Тітушки одержували патрони в Юри Єнакіївського й у МВС

Четвер, 3 квітня 2014, 13:00

До вбивств активістів Майдана 18 лютого, причетний депутат від Партії Регіонів Юрій Іванющенко, а вбивця журналіста Веремія одержував патрони у МВС Захарченка.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, розповідаючи про події 18 лютого, а саме про смерть журналіста В'ячеслава Веремія.

За його словами, у ту ніч на тому місці був убитий не тільки журналіст Веремій, а й ще 5 людей.

"Зубрицький, координуючи роботу 18 числа, коли підрозділи МВС атакували Майдан по всій території…тоді було прийнято рішення передислокувати бойові загони, у тому числі "тітушок" і інших товаришів убік Михайлівської площі", - сказав Аваков.

"Чеботарь, Саркісян, він же "Армен Горловский", такий собі Крисін  - лідер київського ОЗУ рейдерів – прийняли відповідне рішення й нагорі на Михайлівській площі згрупували дві групи тітушок, які базувалися в районі офісу одного з народних депутатів, якого називають "Єнакіївським", - сказав Аваков.

"Власне звідти Армен Горловський виводив людей і там же вони заходили й мали собі базу. Була збройна група бандитів, їм видавалася зброя, їм видавались патрони", - сказав він.

"Особливий цинізм ситуації відбувався в тому, що вбивця Веремія, той, хто безпосередньо стріляв у нього й це відео є, за півтори години до вбивства був на вулиці Богомольця, 10 у МВС і там одержував в одного зі співробітників МВС щити, патрони й ми думаємо, що зброю", - сказав Аваков.

"Співробітники ці встановлені, дані будуть оприлюднені, як тільки прокуратура прийме відповідне рішення", - сказав він.

Як відомо, депутата від Партії Регіонів Юрія Іванющенка називають "Юрієм Єнакіївським".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування