Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ: "Звинувачення абсурдні. Я – в епіцентрі протистояння США і Росії"

П'ятниця, 4 квітня 2014, 08:25

Олігарх Дмитро Фірташ назвав необґрунтованими й політично мотивованими звинувачення, висунуті проти нього у Сполучених штатах Америки.

"Висунуті проти мене вчора звинувачення Міністерства Юстиції США – абсурдні й необґрунтовані. Я певен, що ці неправдиві звинувачення будуть зняті", - йдеться у його заяві.

"Усе це, у тому числі запит США про екстрадицію, вочевидь, політично вмотивовані. Я поважаю австрійську систему правосуддя й буду захищатися всіма законними способами й доведу свою невинуватість", - заявив Фірташ.

Він зазначив, що "Україна стала полем протистояння найбільших геополітичних центрів впливу сучасного світу: США й Росії".

"Я опинився в епіцентрі цього протистояння", - вважає Фірташ.

"Я звертаюся до всіх співробітників моїх компаній, моїм партнерів, а також до всіх друзів і людей, які мене підтримують: попри те, що на даний момент я перебуваю в Австрії, усе керівництво Групи повністю володіє ситуацією, і ми відповідаємо за сто тисяч робочих місць на наших підприємствах в Україні. Робота всіх компаній Групи чітко координується професійним менеджментом", - заспокоїв він.

Фірташ запевнив, що "з великою надією" чекає президентських виборів.

"Я сподіваюся, що мої співвітчизники візьмуть участь у голосуванні, і разом ми побудуємо стабільну державу процвітання", - заявив він.

"Я не дозволю, щоб моя репутація була зіпсована ворогами, які керуються політичними мотивами, що не мають нічого спільного з інтересами України та її громадян", - додав бізнесмен.

Він подякував іншим бізнесменам і політикам, своїй команді за підтримку.

"Разом ми переможемо. Сьогодні Україна потребує об'єднання наших зусиль, нашої допомоги та підтримки", - вважає Фірташ. 

Як відомо, у США Фірташу пред'явлено звинувачення у дачі хабара індійським чиновникам для отримання дозволів на розробку родовищ титану в Індії. США домагаються його екстрадиції з Австрії, де він перебуває під заставою. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування