В ПР почалися репресії - Тігіпко

Субота, 5 квітня 2014, 09:54

За відмову від підтримки кандидата в президенти від ПР Михайла Добкіна в партії "остаточно взято курс на закручування гайок і боротьбу з інакомисленням".

Про це заявив кандидат у президенти, регіонал Сергій Тігіпко.

"Сьогодні одноосібним рішенням Бориса Колесникова було заборонено проведення партійних конференцій в ряді областей. Відсторонено від посади і виключено з партії голів Одеської, Кіровоградської, Чернівецької, Житомирської, Вінницької, Київської обласних парторганізацій, Київської міської організації Партії регіонів та інших. Така ціна відмови від підтримки кандидата Добкіна", - зазначив Тігіпко.

"Замість модернізації партії остаточно взято курс на закручування гайок і боротьбу з інакомисленням. По суті, в партії почалися репресії. Найближчими днями мене як кандидата в президенти збиралися підтримати 15 обласних організацій Партії регіонів. У сформованій ситуації я змушений звернутися до своїх товаришів по партії з проханням не робити цього публічно", - додав він.

Як відомо, президія політради Партії регіонів рекомендувала виключити з партії Сергія Тігіпка за порушення статуту.

На черговому засіданні ПР рекомендовано розглянути питання про відповідальність Тігіпка за порушення статуту партії - "невиконання рішення другого етапу XIV з'їзду і нанесення своїми діями шкоди репутації Партії регіонів".

Крім того рекомендується виключити Тігіпко з лав Партії регіонів.

Раніше Тігіпко заявляв, що хоче очолити Партію регіонів. Політсила не підтримала кандидатуру політика на посаду президента, віддавши перевагу Михайлу Добкіну.

29 березня в ході з'їзду ПР секретарем президії ПР одноголосно був обраний Борис Колесніков, який став фактично керівником ПР.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування