Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Одещині голова облради та фракції ПР вийшли з партії через Добкіна

Субота, 5 квітня 2014, 23:26

Голова Одеської обласної ради Микола Тиндюк і глава фракції Партії регіонів в обласній раді Віктор Волков вийшли з лав  ПР через незгоду з підтримкою кандидатури Михайла Добкіна в президенти та на знак протесту проти виключення з партії екс-голови Одеської ОДА Миколи Скорика.

Про це вони заявили під час неофіційних зборів активу ПР міста та області, що відбувся в Одесі 5 квітня, повідомляє УНІАН.

"Я не вірю останньому з'їзду Партії регіонів. Ця партія обдурила людей" , - заявив Волков.

На зборах було більше 60 осіб, серед яких Скорик, т.в.о. голови облорганізації ПР Микола Пундик, депутати облради від ПР, керівники деяких районних парторганізацій.

Як заявив Скорик, "ми запропонували провести позачерговий з'їзд для обговорення цієї ситуації (висунення Добкіна), але, наскільки я розумію, його ніхто проводити не збирається , тому що для проведення позачергового з'їзду потрібно провести партконференції по всій Україні, обрати нових делегатів".

"Потрібно бути реалістами: ніхто цього рішення змінювати не буде", - додав Скорик.

За його словами, "настав час, коли можна говорити правду: більшість людей, які прийшли сьогодні, це люди, не згодні з тією ситуацією, яка на сьогодні є в партії, і хочуть змінити її".

Також Скорик заявив, що ініціюватиме створення нової депутатської групи в Одеській обласній раді.

4 квітня Скорик був виключений з лав Партії регіонів і зміщений з посади голови Одеської облорганізації через свою незгоду з висуненням кандидатури Добкіна на посаду президента України.

Замість Скорика обов'язки голови організації поки тимчасово виконує колишній глава Одеської обласної ради Пундик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: