Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Технічні кандидати" крастимуть голоси у Тимошенко і Порошенка – політологи

Неділя, 6 квітня 2014, 11:17

На виборах у кандидатів в президенти – "важковаговиків" відбиратимуть  голоси "технічні кандидати": Ольга Богомолець та Наталія Королевська – у Юлії Тимошенко, Олег Ляшко – у Петра Порошенка та Анатолія Гриценка.

Такої думки дотримуються вітчизняні політологи, повідомляє ТСН.

На думку експертів, Богомолець називають "антитимошенко", яка  може "відтягнути" голоси виборців у Тимошенко в центрі на заході країни.

"Подібне буде і з Наталією Королевською на сході та півдні, яка може забрати там голоси в Тимошенко. Це й одне з двох завдань Олега Ляшка. Він, кажуть політологи, має роззосередити електорат Порошенка, Тимошенко та Гриценка", - йдеться у повідомленні.

Окрім Ляшка подібне завдання собі поставили Петро Симоненко і Сергій Тігіпко - через президентські перегони прокласти собі дорогу на майбутні парламентські вибори.

За словами експертів, "регіонали" Олег Царьов, Юрій Бойко, Валерій Коновалюк та Ренат Кузьмін - мають одразу кілька завдань: кандидатська недоторканність, проросійська пропаганда та контроль над виборчими комісіями на користь головного регіонального кандидата Михайла Добкіна.

Василя Цушка – екс-міністра економіки та внутрішніх справ, екс-голову АМКУ в уряді Януковича, сприймають як регіонального технічного кандидата.

При цьому сам він вказує на свої два завдання - президентське крісло та посада мера Одеси.

"Кандидатури Василя Куйбіди та Олександр Клименка - нішеві, і, найімовірніше, у цій кампанії мають на меті перевірити, чи можливе відродження в Україні націонал-демократичного руху в політичному сенсі", - пояснюють експерти.

Звичайні торги за голоси приписують бізнесменові Вадиму Рабиновичу.

Також експерти чекають, що кандидати напоказ зніматимуться на користь протеже в останній момент.

Як відомо, 4 квітня завершилася реєстрація кандидатів у президенти: з 46 тих, хто подав документи, ЦВК зареєструвала 23 кандидатів . 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування