Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці під дулами автоматів "Абвер" звільнив мера

Вівторок, 13 травня 2014, 13:40

У вівторок терористи під дулами автоматів змусили мера Горлівки Євгена Клепа написати заяву про складання повноважень.

Про це повідомляє видання Gorlovka.ua

До мера прийшли самопроголошений "народний мер" Олександр Сапунов з екс-першим заступником мера Едуардом Матюхою з наказом за підписом самопроголошеного заступника командуючого сил ДНР Сергія Здрилюка, відомого під псевдонімом "Абвер".

У листі контроль над діяльністю міськради на Сапунова і Євгена Шевченка, а Едуард Матюха відновлюється на посаді першого заступника міського голови.

Діючий мер Клеп не погодився з вимогами. Після цього в кабінет увійшли четверо озброєних людей, і він був змушений написати заяву на звільнення за власним бажанням у присутності озброєних людей і начальника юридичного відділу.

Після цього Едуард Матюха провів нараду із працівниками виконкому, на якому закликав усіх до роботи під керівництвом представників ДНР. За словами співробітників виконкому, представники ДНР шукали печатки й штампи Горлівської міськради.

Сапунов і Шевченко є членами громадської організації "Міський порядок". Крім цього, Сапунов - так званий "народний мер", що раніше привселюдно зняв із себе повноваження депутата Донецької народної республіки й відповідальність за проведення референдуму в Горлівці.

Едуард Матюха був звільнений в листопаді 2013 року за власним бажанням.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: