Під егідою Царьова "Юго-Восток" ухвалив резолюцію про суверенітет ДНР і ЛНР

Вівторок, 13 травня 2014, 14:12

Координаційна рада руху "Юго-Восток" ухвалила "Резолюцію про захист суверенітету й організацію державного управління Донецької й Луганської народних республік".  

Про це повідомляє керівник руху Олег Царьов у себе в Facebook.

За його словами, на засідання руху "з'їхалися наші колеги з 8 областей".

"Засідання почали з того, що вшанували хвилиною мовчання пам'ять про всіх, хто загинув у протистоянні з київським режимом. І мирних жителів, і бійців народного спротиву, і загиблих у зіткненнях у Слов'янську, Краматорську, Маріуполі, Красноармійську, Одесі", - написав Царьов.

"Ми повинні обговорити підсумки референдуму від 11 травня. І намітити плани. Попереду багато роботи з облаштування молодої держави", - заявив він на початку засідання.

Царьов на засіданні Координаційної ради руху "Юго-Восток"

Пізніше Царьов повідомив, що на засіданні координаційної ради "ухвалили Резолюцію про захист суверенітету й організацію державного управління Донецької й Луганської народних республік".

Координаційна рада руху "Юго-Восток" ухвалила Резолюцію про захист суверенітету ДНР і ЛНР

Як відомо, проти Царьова порушено справу про сепаратизм, Генпрокуратура просить Верховну Раду зняти з нього депутатську недоторканність.

11 травня сепаратисти, в тому числі озброєні, провели у Донецькій та Луганській областях незаконний і невизнаний ніким, крім Росії, "референдум", на підставі якого заявили про створення Донецької та Луганської народних республік.   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування