Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українцям не подобається ситуація і ледь не половина – за розпуск Майдану

Четвер, 15 травня 2014, 15:33

Більше половини жителів України вважають, що ситуація в країні розвивається в неправильному напрямку, згідно з інтернет-опитуванням TNS-Україна.

Якщо на початку березня так вважали 43% опитаних, то в середині квітня – уже 52%, свідчать дані компанії. 

Натисніть, щоб збільшити 

49% вважають ситуацію в країні вибухонебезпечною, а 42% - напруженою. 

Натисніть, щоб збільшити  

62% опитаних цілком або загалом не задоволені поточними подіями в країні. 

Натисність, аби щбільшити 

При цьому до середини квітня зменшилася з 44% до 38% кількість тих, хто вважає, що Майдан у Києві повинен стояти доти, доки люди не зрозуміють, що нова влада правильно розуміє завдання, які перед нею стоять. 10% вважали, що він повинен стояти до виборів президента.

Що Майдан повинен розійтися повністю у квітні вважали 26% опитаних. 18% вважали, що Майдан повинен розійтися й збиратися лише за гострої необхідності (тобто разом – 44%). 

 Можна збільшити

Майже третина громадян не бажають брати участь у акціях протесту, близько чверті станом на квітень готові протестувати (11% точно й 15% іноді), підтримувати протестувальників більше готові морально (21%), ніж матеріально (6%).

Самий протестно налаштований регіон – західний, жителі півдня й сходу найменш схильні протестувати, якщо вірити опитуванню. 

Натисність, аби збільшити 

При цьому 55% відсотків громадян вважають українське суспільство несправедливим. 

 Можна збільшити

Дослідження проводилося в інтернеті серед користувачів 18-55 років у два етапи: 1-7 березня й 14-18 квітня цього року. Вибіркова сукупність - 1000 респондентів. Вибірка репрезентативна по регіонах і статевовіковій структурі для міст 50 тис.+

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: