Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Криму міліція та ОМОН блокували кримських татар за "рознарядками" ФСБ

Неділя, 18 травня 2014, 14:23

У Криму міліція та ОМОН, який прибув з Краснодара,  протидіяли прибуттю кримських татар в Сімферополь на акції до 70-річчя депортації: на водіїв авто з кримськими татарами складали протоколи, були помічені спроби затримання громадян під надуманими приводами.

Про це повідомив керівник групи "Інформаційне опір'' Дмитро Тимчук.

''Російські окупанти в Криму здійснюють потужну протидію траурним мітингів кримських татар, присвяченим 70-ій річниці депортації. ... Кримська міліція, а також ОМОН, який прибув з Краснодара, всіляко протидіяли прибуттю учасників мирних акцій, присвячених 70-річчю депортації, в Сімферополь'', - зазначив Тимчук.

За його словами, на автотрасах на під'їзді до міста були виставлені посилені пости. Під різними приводами на водіїв транспортних засобів, що перевозять кримських татар, складалися протоколи, були відзначені спроби затримання громадян під надуманими приводами.

''За нашою інформацією, пости на автотрасах заздалегідь отримали інформацію про автотранспорт, що перевозить кримських татар, по лінії ФСБ РФ'', - наголошується у повідомленні.

За даними ІС, в мирних акціях у різних містах Криму брали участь близько 60 тис кримських татар.

Найбільш масштабний мітинг пройшов у Сімферополі - в ньому взяло участь близько 20 тис людей, які прибули у т.ч. з Керчі, Джанкоя, Бахчисарая, Алушти та інших міст.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування