Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко поскаржився Авакову на хуліганів. Міліція завела справу

Неділя, 18 травня 2014, 20:08

Стосовно нападу на лідера КПУ Петра Симоненка правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст.296 Кримінального кодексу України – 'хуліганство'.

Про це йдеться у повідомленні МВС.

''О 23.30 до Печерського райуправління міліції Києва із заявою звернувся один із народних депутатів, 1952 року народження. Невідомі особи скоїли напад на народного обранця та його помічників'', - йдеться у повідомленні.

За свідченням депутата, о 20:20 на одній з вулиць Києва невідомі на автомобілях заблокували його машину.

''З автомобіля "Мазда" вийшли кілька громадян у масках на обличчях. Один із нападників підійшов до транспортного засобу заявника та биткою пошкодив авто. Водій потерпілого, шляхом маневрування, вибрався з блокування. Під час цього невідомі розбили скло в його автомобілі та кинули в салон пляшку суміші з різким запахом'', - зазначили в МВС.

Разом з тим до райуправління МВС звернувся водій автомобіля "Мазда" 1976 року народження.

''Він пояснив правоохоронцям, що водій транспортного засобу, а саме таким автомобілем переміщався народний депутат про що вказано в його заяві до міліції, намагався скоїти на нього наїзд. Крім того, пошкодив задній бампер його авто та, не дивлячись на це, продовжив рух'', - повідомили в МВС.

Слідчим відділом Печерського управління МВС розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Справа перебуває на контролі у Міністерстві внутрішніх справ України. Триває досудове розслідування.

Як відомо, 16 травня лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що під час повернення з ефіру на ''Першому національному'' на його автомобіль напали невідомі.

На місце події приїхали співробітники ДАІ. У ''цілій і неушкодженій'' автівці Симоненка (в яку, як розповідав політик, нібито кинули пляшку із запальною сумішшю) правоохоронці знайшли відстріляні гільзи, додав Олександр.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування