Батальйон "Донбас" потрапив у засідку зі снайперами, є поранені

П'ятниця, 23 травня 2014, 08:28

Батальйон "Донбас" у п'ятницю вранці потрапив у засідку в районі села Карлівки Донецької області, працювали снайпери, 9 поранених відвезли в лікарню.

Про це повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко в Facebook.

"Щойно в районі с. Карлівки Донецької області батальйон "Донбас" потрапив у засідку. Прийняв бій. Проти батальйону працюють автоматники, снайпери й РПГ", - написав він близько 7 ранку. 

"Є поранені. Відійти не можемо, тому, що частина людей перебуває в оточенні", - повідомив Семенченко. 

Пізніше до місця бою "підійшов БТР сепаратистів, підтяглися крупнокаліберні кулемети, закидають гранатами".

За словами Семенченка, за 15 км убік Красноармійська стоїть український армійський блок пост із 4 БТРами, але підмоги не дають. "Усі мої звернення по телефону до командування армійських сил із проханням надіслати підкріплення почуті не були", - написав він.

Спершу підійти до поранених не можна було через снайперів, але "9 поранених вивезені в лікарню".

У свою чергу, Дмитро Тимчук з "Інформаційного спротиву" написав: "По батальйону Донбас: частина батальйону потрапила в оточення в с. Карлівка Донецької області. У штабі АТО нас запевнили, що реагують. Ми відслідковуємо ситуацію".

Так виглядають бійці батальйону "Донбас", фото з Facebook Семенченка за 17 травня

За чверть 9 Тимчук написав: "Щойно повідомили - батальйон Донбас начебто прорвався, зараз зосередилися біля блок-посту армійських. Це попередні дані". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування