Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори мера у Сумах саботують дільниці, на Донбасі – викрали кандидата

Неділя, 25 травня 2014, 12:35

В Сумах 25 травня одразу на кількох виборчих дільницях у скриньки для голосування не вкинули контрольні талони по виборах міського голови.

Як повідомляє Громадська мережа ОПОРА, таких дільниць по місту, начебто, нараховувалося 28.

Голова Сумської міської виборчої комісії Ольга Старосєльська підтвердила, що такі випадки дійсно є. Члени міської виборчої комісії перевіряють ці факти і станом на 10:00 було підтверджено 4 випадки, коли контрольні талони в скриньках дійсно відсутні.

Зважаючи на те, що бюлетені з таких скриньок будуть вважатися недійсними, міська виборча комісія рекомендує не використовувати їх для голосування.

"Ми багато разів роз’яснювали членам дільничних комісій процедуру, тому я вважаю, що, якщо ці випадки будуть масовими, то можна буде говорити про намагання зірвати місцеві вибори в Сумах", - зазначила Ольга Старосєльська.

Разом з тим терористи в Сніжному викрали кандидата на посаду міського голови від демократичних сил Андрія Іскру, повідомляють Новости Донбасса.

За даними видання, виборчий штаб блокують озброєні люди. Там 25 травня мають відбутися позачергові вибори президента та  вибори міського голови Сніжного.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: