Терористи намагаються вирватися зі Слов’янська, прикриваючись дітьми - АТО

П'ятниця, 30 травня 2014, 11:47

У Слов’янську терористи намагаються виїхати з міста, використовуючи місцевих мешканців, бо перебувають у щільному оточенні сил АТО.

 Про це "Громадському ТБ" повідомив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашківський.

Дмитрашківський зазначив, що бойовики вдаються до різних вигадок, аби вирватися з оточення українських Збройних сил. Наприклад, пропонують місцевим мешканцям вивозити дітей, аби виїхати за межі Слов’янська разом із ними.

 "Терористи вчора намагалися з колоною вийти через один з блокпостів, але їхні плани чомусь змінилися, і вони далі не просувалися ", - повідомив він.

 За його словами, сили бойовиків у місті розпорошені, вони вдаються час-від-часу до точкових атак, обстрілюють житлові квартали, щоб звинуватити в цьому українських військових.

Загалом терористів нараховується до 1000 осіб. Вночі вони використали установку НОНА, яку напередодні пошкодили нацгвардійці.

 "НОНА  не може працювати сама, її поставили на платформу, вони маневрують між будинків і стріляють  в район телевежі, але навмисно стріляють через телевежу в жилий сектор, щоб місцеві вважали, що це стріляють по мирному населенню

 Раніше військові нанесли потужний удар по Будинку культури залізничників, де базується велика група терористів, де видавалася зброя. В результаті проведеної операції було знищено значну кількість терористів. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News