Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів спробує зняти Авакова, Махніцького і Наливайченка

Вівторок, 6 травня 2014, 09:19

Партія регіонів на закритому засіданні Верховної Ради вимагатиме відставки глав силових відомств, у тому числі, міністра внутрішніх справ і генпрокурора.

Про це заявив кандидат у президенти Михайло Добкін в ефірі програми "События" на каналі "Україна" у понеділок, 5 травня, повідомляє прес-служба каналу.

"Я думаю, що завтра (6 травня), на закритому засіданні Верховної Ради, Партія регіонів буде озвучувати пропозиції щодо відставки в.о. генерального прокурора, в.о. міністра внутрішніх справ і в.о. глави СБУ", - сказав він.

"Сьогодні ці люди, на жаль, не викликають довіри в українського народу. І необхідні компромісні фігури, які будуть сприйматися однаково й на сході, й на заході", - заявив Добквн.

За його словами, зараз "український народ сам повинен вирішити, у яких умовах він здатен зробити відкриті, чесні, демократичні вибори президента в країні".

"Владу потрібно отримати легітимну. Таку, яка буде розмовляти й на сході, і на заході, і на півночі, і на півдні. Якщо проводити вибори заради виборів, тоді можливі будь-які варіанти", - сказав Добкін.

"Якщо спробувати врахувати думку всіх жителів нашої країни, то потрібно вживати  термінові кардинальні заходи щодо врегулювання ситуації, яка є на південному сході й в інших регіонах нашої держави", - сказав "регіонал".

"По-перше, треба припинити війну проти власного народу. По-друге, треба відсторонити від посад тих людей, які є постійними джерелами нестабільності в нашій державі", - додав Добкін.

За його словами, для стабілізації ситуації необхідні рішучі дії з боку Верховної Ради:

"Якщо Верховна Рада збирається бути гарантом стабільності в державі, вона зобов'язана знайти в собі сили й мужність зупинити той жах, який відбувається у різних регіонах України, й зробити все для того, щоб погасити цей конфлікт".

"Я вважаю, що сьогодні актуальне питання про створення на базі Верховної Ради круглого столу національного примирення, куди (треба) запросити представників усіх регіонів, гарантувати всім безпеку й вислухати думки всіх", - сказав Добкін.

"І після цього ухвалити рішення, яке буде консолідувати наш народ. Тоді, можливо, ми будемо більш толерантні один до іншого й перестанемо стикатися з тими турднощами, які в нас сьогодні є", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...