Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці бойовики звільнили "Артемвугілля"

Вівторок, 6 травня 2014, 12:52

Донецькі сепаратисти звільнили захоплену ними 5 травня адміністративну будівлю державного вугільного підприємства "Артемвугілля" у Горлівці Донецької області.

6 травня підприємство поновило роботу, повідомили у прес-службі Міністерства енергетики і вугільної промисловості України агенції УНІАН.

"Роботу підприємства було поновлено, співробітники зараз працюють у штатному режимі. Сторонніх людей в адмінбудівлі немає, її звільнили, і все поки працює спокійно", - сказали там.

Також повідомили, що на підприємстві зараз ведуться перевірки.

При цьому у прес-службі не уточнили, скільки сторонніх людей знаходилося в адмінбудівлі "Артемвугілля" і чи були вони озброєні.

На даний час на телефонні дзвінки в "Артемвугіллі" не відповідають, а контакт-центр Горлівської міської ради не володіє інформацією про роботу підприємства.

Як відомо, 5 травня деякі регіональні ЗМІ повідомили, що невідомі люди, які назвали себе представниками "Донецької народної республіки", захопили адміністративну будівлю держпідприємства "Артемвугілля" і попросили співробітників залишити приміщення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: