У Донецьку напали на ''Червоний хрест'', 7 людей взяли в заручники

П'ятниця, 9 травня 2014, 23:40

У Донецьку невідомі напали на ''Червоний хрест'', 7 осіб сепаратисти взяли в заручники, забрали усі медикаменти і відвезли у невідомому напрямку.

Про це повідомляють Новости Донбасса.

''9 травня близько 19:00 невідомі напали на офіс міжнародної благодійної організації "Червоний хрест", розташований в центрі Донецька на проспекті Втатутіна'', - йдеться у повідомленні.

7 чел из Красного креста сепаратисты взяли в заложники, забрали все медикаменты и увезли. 4 - киевляне, остальные - дончане.Женщин отпустили

— Новости Донбасса (@novostidnua) May 9, 2014

Як повідомили співробітники організації, невідомі взяли в заручники 7 співробітників благодійної організації. Усі семеро - чоловіки. Жінок, які були присутні в офісі , відпустили'', - зазначає видання.

Троє з викрадених - волонтери організації з Києва, 1 француз, 3 - донеччани. Всі вони прибули в донецький офіс з метою доставки медикаментів.

Сепаратисти забрали всі медикаменти і відвезли в невідомому напрямку.

Заручники зараз знаходяться в будівлі Донецької обласної державної адміністрації.

Телефон "гарячої" лінії донецького "Червоного хреста" 062-305-44-88 не відповідає з 20:00. Разом з тим, як зазначає видання, напруженою залишається ситуація в Донецьку, Дзержинську, Горлівці, Єнакієвому, Костянтинівці, Краматорську, Червоному Лимані, Маріуполі, Сніжному, Слов'янську.

У Горлівці щоб уникнути провокацій на 3 вихідних дні скасована продаж алкогольних напоїв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування