Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Батальйон "Восток" - осетини, кавказці, Альфа і Беркут

Неділя, 1 червня 2014, 21:06

Батальйон "Восток" - збройне формування на службі терористичної ДНР - складається з осетинів, кавказців, які пройшли війну 2008 року, а також співробітників української "Альфи", "Беркута", фахівців, тренерів і місцевого населення.

Про це у соцмережах пищуть журналісти, які побували на навчальній базі батальйону, де бойовики проходять підготовку.

Як передає кореспондент УП, командиром батальйону "Восток", або ж його засновником, є осетинець Олег на прізвисько "Мамай". Серед його підлеглих  є екс-командир донецької "Альфи", який "працював під час зачистки Майдану".

Також серед бійців батальйону набагато більше місцевого населення, пише, наприклад, журналіст Макс Авдєєв у листуванні з Олегом Кашиним (фото з тиіттера Євгена Фельдмана Feldman ‏@EvgenyFeldman)

 

"Місцевих набагато більше, ... тут є українські альфовці, беркутівці, специ і тренера. Осетини, кавказці. Всі пройшли війну 2008 року. Чеченов було 50, але майже всі загинули в аеропорту", - повідомив Макс Авдеев.

Також, за його словами, з 34 тіл загиблих, переданих в РФ, більшість - чеченці: "І це не все, кажуть з 50 тільки 7 в живих залишилося".

Батальйон "Восток" з важким озброєнням проводить навчання за межами Донецька. Фото Макс Авдеев @maxavdeev

Також він додав: "Інший додав, що сказав своїм - поїхав працювати у П'ятигорськ".

 Фото yusuf sayman @ysfsymn
  Фото yusuf sayman @ysfsymn
 Фото yusuf sayman @ysfsymn
 Осетинські добровольці батальйону "Восток" відпочивають поруч з сепаратистами у тренувальному таборі під Донецьком.   Фото yusuf sayman @ysfsymn

Фото з інстаграмму Максима Дондюка, @maximdondyuk 

Джерело відео - Ekaterina Sergatskova

Українська правда

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування