Терористи шукають льотчиків і танкістів - активіст

Четвер, 12 червня 2014, 15:22

Терористи на Донбасі на своїх каналах в Zello почали пошук танкістів і льотчиків.

Про це заявив активіст Роман Бурко, який координує прослуховування каналів бойовиків.

"По каналах бойовиків був оголошений терміновий набір пілотів Л-29; Л-39; МІ-2; КА-26 і водіїв танків Т-72", - заявив він.

Він нагадав, що в Криму російськими військовими були захоплено літаки, "які згодом можуть проявитися на стороні терористів", а 8-9 червня в Артемівську бойовики здійснили спробу захоплення "найбільшого танкового складу".

Активіст пояснює, що бойовики "захоплюють 1-2 одиниці зброї і згодом завозять через кордон набагато більше одиниць цього типу озброєння".

Він також розповів, що в каналах Zello терористи натякають на якийсь "референдум про створення Новоросії" у складі Харківської, Луганської, Донецької, Херсонської, Миколаївської, Одеської областей".

За інформацією Бурка, в районі Сніжного та Луганська сконцентровані великі сили противника, "приблизно, до двох механізованих бригад військ РФ, які мімікрують під народних ополченців".

Він розповідає, що "в Сіверодонецьку помічені дивні рокіровки. Щоночі з 00.00 до 05.00 на блокпости заступають російські спецназівці в повному бойовому укомплектуванні... До ранку їх міняють місцеві "гоп-стоп" команди ЛНР".

Як відомо, в районі Сніжного, за інформацією Дмитра Тимчука, у терористів з'явилися кілька танків Т-72.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування