Бойовики після "перепочинку" продовжили обстріл прикордоників. Допомоги досі немає

Понеділок, 2 червня 2014, 19:58

У Державній прикордонній службі України заявляють, що бойовики припинили обстріл Луганського прикордонного загону.

"Близько 10 хвилин тому вогонь припинився", - повідомив керівник прес-служби відомства Олег Слободян, пише "Інтерфакс-Україна".

Він не уточнив, чому саме припинився обстріл бойовиками, однак, зазначив що близько 16.00 дня українські винищувачі обстріляли пустир біля прикордонного загону, таким чином, зачистивши територію від бойовиків.

Крім того, в інтерв'ю УНІАН у Держприкордонслужбі повідомили, що зв'язок з прикордонниками, які брали участь в бою, був порушений.

"Іноді вдається отримати смс-повідомлення", - зазначили в прикордонній службі.

Що стосується жертв, то за даними прикордонного відомства їх кількість не змінилася - 7 прикордонників поранені , 4 з них - у важкому стані.

Станом на 19.20 знову в Луганську відновилася стрільба терористів по прикордонному загону.

Після тимчасового затишшя бойовики перегрупувались та продовжили атаку на прикордонний підрозділ. Охоронці кордону продовжують відбивати напади своїми силами.

Озброєні бойовики почали штурм Луганського прикордонзагону в ніч на понеділок. Близько 00.30 до управління прикордонного загону під'їхало близько 100 озброєних осіб, перша атака із застосуванням автоматів та підствольних гранатометів почалася близько 4.00. Пізніше кількість озброєних осіб збільшилася, принаймні, до 500 осіб.

Вдень прикордонники Луганського прикордонзагону домовилися з бойовиками про 20-хвилинне перемир'я для евакуації поранених.

Під час бою з озброєними бойовиками поранення отримали 7 співробітників прикордонного відомства, 4 прикордонників були важко поранені. Є інформація, що з боку бойовиків - 5 убитих і 8 поранених.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...