Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: проект змін до Конституції буде внесений до ВР у четвер

Середа, 25 червня 2014, 11:34

Президент Петро Порошенко заявляє, що проект змін до Конституції країни з децентралізації влади буде внесений до Верховної Ради у четвер, 26 червня.

Про це він сказав на зустрічі представників органів місцевого самоврядування та органів держвлади в середу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Уже завтра цей проект Конституції буде зареєстрований у Верховній Раді і направлений для висновків до Венеціанської комісії", - сказав Порошенко.

Він повідомив, що вже в середу в 17.00 представник президента в парламенті Руслан Князевич і перший заступник голови адміністрації президента Геннадій Зубко завершать прийняття пропозицій щодо президентського проекту змін до Конституції.

Порошенко висловив надію, що вже наступного тижня Верховна Рада ухвалить ці зміни.

"Завтра запланований мій візит до Страсбурга, виступ в ПАРЄ, в тому числі презентація наших нових змін до Конституції", - сказав він.

Як відомо, на зустрічі з представниками депутатських фракцій і груп Верховної Ради у вівторок Порошенко висловлював побажання, щоб проект змін до Конституції відправили Венеціанської комісії в середу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування