На місці падіння збитого Мі-8 знайшли бортовий самописець

Середа, 25 червня 2014, 17:45

На місці падіння збитого 24 червня терористами вертольота Мі-8 слідча група Міністерства оборони, яка розслідує обставини трагедії виявила зброю військовослужбовців і бортовий самописець.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Записи самописця зараз вивчаються.

 Фото Міноборони

На місці падіння пошуково-рятувальна група знайшла тіла загиблих військовослужбовців та членів екіпажу. На даний момент вживаються заходи щодо транспортування і перевезення загиблих військовослужбовців для проведення поховання.

 Фото Міноборони

За попередніми даними, 24 червня в 17.07 було зроблено довідь керівництву АТО про зліт, а в 17.10 уже надійшла доповідь про падіння вертольота.

 Фото Міноборони

За свідченням очевидців встановлено, що озброєна група терористів чекала на зліт вертольота. Бойовики пересувалася на 2 легкових авто та мікроавтобусі. Після того, як вертоліт Мі-8 було збито, бандити втекли у напрямку населеного пункту Билбасівка поблизу Слов’янська.

Як відомо, 24 червня цинічно порушивши мирний план Порошенка з врегулювання ситуації на сході України, пострілом із переносного зенітного ракетного комплексу (ПЗРК) терористи збили вертоліт Мі-8 Збройних Сил України під час зльоту в районі гори Карачун під Слов’янськом.

На борту перебувало 9 осіб, з них 3 члени екіпажу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування