Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американські сухпайки продавали "наліво" по 600 грн

П'ятниця, 27 червня 2014, 11:31

МВС за дорученням Генеральної прокуратури України встановило три факти незаконного продажу американських сухпайків, що мали бути передані українській армії.

Про це повідомили у Генеральній прокуратурі.

Міністерством внутрішніх справ України проведена перевірка інформації про реалізацію в мережі інтернет сухих пайків, отриманих Україною в якості гуманітарної допомоги від США в рамках міжнародного співробітництва.

За результатами цієї перевірки встановлено три таких факти.

Так, в Миколаївській області задокументовано факт реалізації громадянином через Інтернет 45 комплектів сухпайків, які він придбав у начальника продовольчого складу однієї з військових частин.

Відомості за вказаним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).

В Одеській області встановлено факт реалізації приватним підприємцем 5 упаковок сухих пайків американського виробництва (МRЕ), придбаних ним за ціною 3000 грн. (600 грн. за кожну упаковку) у військових, які направлялися на полігон у Миколаївську область.

Крім того, Головним слідчим управлінням МВС України внесено відомості в ЄРДР за фактом розкрадання службовими особами Міністерства оборони України за попередньою змовою з працівниками ТОВ „Воєнторг ДіСі" комплектів вказаних сухих пайків за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Наразі триває досудове розслідування. Робота з викриття зазначених правопорушень продовжується.

Ураїнська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...