Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков створив нові департаменти й призначив Стеця

Неділя, 29 червня 2014, 16:06

У МВС створений Департамент з управління й забезпечення підрозділів міліції особливого призначення.

Про це на своїй сторінці повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"30 новостворених спецбатальйонів МВС одержать крім територіальної прив'язки - єдиний центр управління, професійної підготовки й забезпечення на центральному рівні", - повідомив Аваков.

"Проводив нараду з командирами батальйонів - виробили низку управлінських рішень, у тому числі це - як ключове - для підвищення якості взаємодії й прямого, без бюрократичної тяганини вирішення всіх питань, що виникають у цій новій для МВС справі", - написав він.

"Департамент очолить Віктор Челован, мій радник, що раніше займався формуванням цих спецпідрозділів. При безпосередньому кураторстві радника міністра Антона Геращенка у вертикалі управління заступника міністра Миколи Величковича", - додав Аваков.

Крім того, за його словами, у складі Національної Гвардії України створено управління інформаційної безпеки.

"Інформаційні потоки й комунікації, взаємодія й оперативне управління керування інформаційними потоками в режимі бойової обстановки, обробка й інтерпретація інформації, що надходить, для вироблення оперативних управлінських рішень - не повний перелік відкритих функцій створеного управління. Керівником управління призначений Юрій Стець", - повідомив Аваков.

Украънська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування