Українські військові вже знищили більше 500 бойовиків — ЗМІ

Вівторок, 3 червня 2014, 20:44

Станом на 3 червня більше 500 бойовиків знищено в районі села Семенівка під Слов'янськом, 1,5 тисячі терористів - поранені. Втрати серед українських військовослужбовців склали троє вбитих і 50 поранених.

Про такі результати проведення антитерористичної операції в Україні повідомило ЛІГАБізнесІнформ джерело в керівництві АТО.

В операції проти бойовиків та диверсантів з Росії були задіяні численні армійські підрозділи, важка техніка, авіація, артилерія.

"У районі села Семенівка під Слов'янськом в результаті антитерористичної операції знищено більше 500 бойовиків, ще 1,5 тисячі терористів отримали поранення. Втрати серед українських силовиків склали троє убитими і 50 пораненими", - повідомило джерело.

Він зазначив, що у вівторок в районі операції АТО проти основних сил терористів "жорстко працювала авіація і артилерія". "Фактично ми сьогодні зачистили від бойовиків всю північ Донецької області", - повідомило джерело.

Водночас, за оперативними даними групи "Інформаційний Опір", під час антитерористичної операції на Донбасі 3 червня знищено близько 300 терористів, близько 500 бойовиків поранені.

Втрати з боку сил АТО - 2 загиблих, 45 поранено.

Як відомо, Турчинову доповіли, що північ Донецької області повністю очищена від терористів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування