Путін зізнався, що "має вплив" на сепаратистів в Україні

П'ятниця, 6 червня 2014, 15:43

Президент РФ Володимир Путін у розмові з президентом Франції Франсуа Олландом 5 червня визнав, що має вплив на сепаратистів в Україні.

Про це повідомив телерадіокомпанії RTL в п'ятницю, 6 червня, міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус, який був присутній на цій зустрічі, передає "Deutsche welle".

На зустрічі з Володимиром Путіним Франсуа Олланд відзначив необхідність перемир'я в Україні.

У свою чергу Путін визнав, що, можливо, має деякий вплив на проросійських сепаратистів.

При цьому Путін наголосив, що цей вплив обмежений, додав глава французького МЗС.

Крім того, Путін заявив, що був проти проведення референдуму про незалежність Луганської та Донецької областей від Києва, однак такий плебісцит відбувся.

За його словами, Олланд і Путін обговорили також тему поставок російського газу на Україну. Фабіус наголосив, що обидва президенти спілкувалися "дуже відкрито".

Як відомо, Кремль продовжує заперечувати присутність російських військових, інструкторів і бойовиків на південному сході України.

Нагадаємо, 17 квітня Володимир Путін вперше публічно визнав, що "зелені чоловічки" в Криму - це російські військові, хоча до цього вперто заперечував цей факт .

Про це він сказав під час прямої лінії.

Так, йому було поставлено питання, хто ж були насправді "зелені чоловічки".

"У розмовах з іноземними колегами я і не приховував, що наша задача полягала в тому, щоб забезпечити вільне волевиявлення кримчан. Тому ми повинні були вжити необхідних заходів, щоб події не розвивалися так, як вони сьогодні розвиваються в південно -східній частині України ", - сказав Путін. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...