Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ затримала 4 бойовиків, які хотіли підірвати відділ прикордонників

П'ятниця, 6 червня 2014, 15:50

Служба безпеки затримала чотирьох осіб, які планували вчинити вибухи та збройний напад на відділ прикордонної служби "Амвросіївка".

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У відомстві звітують, що 3 червня в Амвросіївському районі Донецької області співробітники СБУ спільно з військовослужбовцями ЗСУ та ДПС затримали чотирьох громадян України, які планували вчинити вибухи та збройний напад на відділ прикордонної служби "Амвросіївка" ДПС України.

Встановлено, що на початку червня ц.р. затримані особи отримали завдання від керівництва терористичної організації, так званої "Донецької народної республіки", щодо здійснення вибуху на території відділу Держприкордонслужби.

 

Серед інших завдань терористів було викрадення полковника прикордонної служби.

Правоохоронці затримали зловмисників у автомобілі поблизу прикордонного відділу "Амвросіївка" під час здійснення візуального спостереження за будівлею ДПС.

У ході затримання у зловмисників вилучено три автомати Калашникова, пістолет Макарова, велику кількість бойових набоїв та два саморобні вибухові пристрої.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.15, ч.2 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу. Затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Триває слідство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування