У Донецьку застрелили помічника головного місцевого терориста. Пушиліна поранено

Субота, 7 червня 2014, 16:49

У Донецьку обстріляли машину, в якій знаходився лідер самопроголошеної терористичної організації "Донецька народна республіка" Денис Пушилін, в результаті перестрілки застрелений його помічник Максим Петрухін.

Про це повідомляє місцеве видання "Муніципальна газета".

За даними ЗМІ, перестрілка відбулася біля ресторану "Міленіум" на бульварі Пушкіна, недалеко від будівлі Донецької ОДА.

"За словами очевидців, Пушилін з помічником знаходилися в автомобілі біля ресторану, коли з проїжджаючого повз авто по них було зроблено більше десяти пострілів", - зазначає видання.

"В результаті перестрілки загинула одна людина - помічник голови "Верховного Ради  Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна. Вбитого звуть Максим Петрухін, він депутат міськради", - пише газета.

За даними видання Новости Донбасса, яке посилається на очевидців, перед перестрілкою відбувся конфлікт між групами терористів.

Разом з тим відомо, що Петрухін - уродженець Макіївки, 1986 року народження, був помічником Пушиліна з гуманітарних питань. 

У свою чергу в облуправлінні МВС заявили: на бул.Пушкіна з автомобіля, який рухався назустріч, з автоматичної зброї пролунали постріли в чоловіка, який від'їжджав на своїй машині від кафе "Міленіум".

"Від отриманих численних поранень потерпілий помер на місці. Поранений також знаходився в його автомобілі пасажир, йому надається медична допомога", - повідомили в МВС.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Введено план "Сирена".

Подія зареєстрована у ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ст.115ч.1 і ст.ст. 15 ч.2, 115 ч.2 КК України.

"На іномарку білого кольору, з якої пролунали постріли, дана орієнтування всім службам і постам міліції", - додали в управлінні МВС.

Джерело відео - Derweser Aserweser·

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування