Українські війська пішли на Луганськ - очевидці

Неділя, 13 липня 2014, 18:14

Збройні сили України увійшли до села Сабівка Слов'яносербського району Луганської області.

Про це повідомило місцеве видання 0642 з посиланням на очевидців.

"О першій годині дня почалася сильна стрілянина. Ми спустилися в льох, через дві години в селі з'явилася українська бронепіхота. Її було дуже багато. Багато часу на нас не витратили, озирнулися, хвилин 15 пройшло, і поїхали вздовж р.Біла. На мосту над річкою, кажуть, з'єдналися ще з якоюсь частиною і пішли на Луганськ. Зараз у районі ювілейного чутно сильні вибухи і постріли ", - розповіла місцева мешканка.

Тим часом, обстріл Луганська терористами триває.

За словами місцевих жителів, є загиблі.

"Зараз, Луганськ, квартал Мирний, близько 6 воронок, пошкоджена школа, убита жінка на другому поверсі, горить будинок", - написав луганчанин Юрій Качанюк.

Як відомо, близько 13.00 в Луганську почався обстріл. У житловому масиві в районі Південних кварталів стріляли з установки "Град".

Пізніше стало відомо, що у селищах Розкішне і Георгіївка Лутугінського району Луганської області 13 липня, близько 17:00 почався бій. Про це інформагентству CXID.info повідомили очевидці.

За їх словами, в цей район прорвалася група Збройних сил України, яка раніше дислокувалася на території аеропорту "Луганськ".

Також у мережі з'явилося відео, на якому видно наслідки обстрілу житлових кварталів Луганська. 

Джерело відео - alexandr doroshenko

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування