Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецькій області повідомляють про поранених, убитих і кинуту зброю

Четвер, 17 липня 2014, 16:14

У Снежнинську лікарню із сіл Дмитрівка й Степанівка Донецької області доправили понад 30 людей із численними осколковими і вогнепальними пораненнями.

Про це повідомила прес-служба МВС у Донецькій області у зведенні вранці 17 липня.

А в судово-медичну експертизу там же доправили труп невідомого чоловіка у віці 30 років у камуфляжний формі з вогнепальним пораненням в області грудної клітини.

Крім того, у морг Донецька доправили тіла двох чоловіків із вогнепальними пораненнями тулуба й голови: жителя Сергіївки 1974 року народження і жителя Макіївки 1985 року народження.

Між тим, жителька Красного Лиману повідомила, що на своїй земельній ділянці вона виявила металевий предмет, зовні схожий на ручну гранату РГД-5 або Ф-1.

Неподалік від стели м. Дружківка з боку Костянтинівки було виявлено 4 саморобні фугаси циліндричної форми, з яких виходили електричні кабелі убік узбіччя, де вони були з'єднані з акумуляторними батареями й тумблерами. Військовослужбовці вилучили їх для утилізації.

А в адмінбудівлі Торезького МВ проникли 25 осіб у камуфляжній формі зі зброєю й заволоділи 30 аерозольними балончиками марки "Терен 4-М", 12 наручниками, 9 бронежилетами, 15 комплектами захисту рук і ніг. У бухгалтерії вони забрали 13 талонів на дизельне паливо кількістю 260 літрів на загальну суму 2197 гривень.

В Амвросієвський МВ звернувся 57-річний місцевий житель із заявою про те, що близько 15:00 невідомі особи в камуфляжному одязі на джипі на вул. Чернишевського викрали його сина 1979 року народження.

А в смт. Велика Новосілка 34-річний житель заявив у міліцію, що 16 липня невідомі утримували його 5 годин невідомо де.

Крім того, поблизу села Новгородське, у водоймі шлаконакопичувача приватного підприємства, слідчо-оперативна група Дзержинського МВ виявила "труп із гнильними змінами, у якого зав'язані очі, а шия перемотана прозорою технічною стрічкою".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: