Київське метро очолив 31-річний кандидат наук

Четвер, 17 липня 2014, 16:22

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко призначив начальником комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського.

Про це сказано в розпорядженні №80 від 16 липня, повідомляють "Українські Новини".

 Брагінський балотувався в Київраду. Фото прес-служби чиновника

31-річний Брагінський одержав першу вищу освіту за фахом "Правознавство" в Академії праці й соціальних відносин Федерації профспілок України.

Також він одержав звання молодшого лейтенанта юстиції запасу першого розряду у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка.

Крім того, Брагінський закінчив Національний транспортний університет і одержав диплом за фахом "Економіка підприємництва", а цього року захистив дисертацію на одержання наукового ступеня кандидата наук з держуправління Національної академії держуправління при президенті.

З 2005 по 2010 рік Брагінський працював на різних керівних посадах у багатьох держкомпаніях, серед них: ДП "Бердянський морський торговельний порт", а також Київська обласна дирекція "Укрпошти".

Брагінський також був кандидатом у депутати Київради за 15-м округом.

Як відомо попередній начальник метрополітену Руслан Казюлькін написав заяву про звільнення після розмови з Віталієм Кличком.

Що правда 16 липня він передумав звільнятися і відкликав свою заяву.

Співрозмовники "Української правди" у столичному метрополітені називали Казюлькіна "смотрящим", поставленим на підприємство при режимі Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News