Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко закликав створити комісію з розслідування трагедії Боінга-777

Четвер, 17 липня 2014, 19:05

Президент Петро Порошенко виступив за створення державної комісії із залученням фахівців ІКАО та інших міжнародних структур для розслідування трагедії з літаком авіакомпанії "Малайзійські авіалінії" Боінг-777.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Як відомо, орієнтовно о 16.20 зник з екранів радарів літак авіакомпанії "Малайзійські авіалінії" Боінг-777, який здійснював рейс МН17 за маршрутом Амстердам – Куала - Лумпур.

За останні дні це вже третій трагічний випадок після того, як з російської території було збито літаки АН-26 та СУ-25 Збройних Сил України.

"Ми не виключаємо, що цей літак також був збитий, і наголошуємо, що Збройні Сили України не здійснювали жодних дій щодо враження цілей у повітрі", - наголошує прес-служба президента.

Порошенко від імені держави висловив найглибші та найщиріші співчуття родинам та близьким загиблих в цій жахливій трагедії.

Здійснюються всі можливі пошуково-рятувальні заходи.

Глава держави звернувся до Кабінету Міністрів з тим, щоб терміново було створено Державну комісію з розслідування цього інциденту з метою належного розслідування причин цієї трагедії.

Президент запропонував залучити до роботи цієї Комісії фахівців ІКАО та інших міжнародних структур, а також представників Нідерландів та Малайзії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: