Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи заважають пошуковій операції на місці падіння літака

Четвер, 17 липня 2014, 21:28

Озброєні терористи перешкоджають пошуковій операції Держслужби з надзвичайних ситуацій на місці падіння пасажирського літака у Донецькій області.

Про це повідомив на брифінгу в четвер голова служби Сергій Бочковський

За його словами, пошукову операцію проводить Донецьке обласне управління ЧС.

"Операція ускладнюється через великий розліт уламків. Також їй перешкоджають озброєні терористи, які знаходяться на місці", - сказав Бочковський

Він додав, що оперативно-координаційний штаб ДсНС працюватиме за адресою: вул. Гончара, 55 (Київ). Інформацію щодо катастрофи можна буде отримати цілободово за телефоном  (044) 2473050 або через спецлінію 101, запитавши оперативно-координаційний штаб.

Разом із тим, в. о. керівника "Укравіаруху" Дмитро Бабейчук розповів, що до моменту зникнення з радарів, від екіпажу Боїнга не надходило інформації про можливі несправності судна.

"Це повітряне судно було в управлінні диспечерів Дніпропетровського районного диспечерського центру. Політ проходив у просторі України без жодних негараздів, ніякої інформації щодо проблем з літаком  від екіпажу не надходило", - сказав він

За словами Бабейчука, міжнародні організації вже висловили готовність надіслати своїх фахівців для розслідування інциденту, "в тому числі до розслідування будуть залучені і представники країни-виробника повітряного судна".

У свою чергу міністр закордонних справ Павло Клімкін також повідомив про створення гарячої лінії у підпорядкованому йому відомстві. Усі троє високопосадовців висловили співчуття родинам загиблих.

Як відомо, в Донецькій області було збито пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура. Загинули 280 людей і 15 членів екіпажу.

Між тим Російські ЗМІ та терористи практично одночасно повідомили про те, що збито транспортний літак Ан-26 ВПС України.

Також повідомлялося, що бойовики отримали зброю, якою можуть збивати літаки на великій висоті.

Так раніше було збито літак АН-26, який йшов на висоті понад 6 тисяч метрів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування