Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військові доповіли Порошенку: терористи не захоплювали український "Бук"

П'ятниця, 18 липня 2014, 00:46

Терористи не захоплювали бойову техніку протиповітряної оборони Збройних Сил України в Донецьку.

Про це військові доповіли президенту Петру Порошенку після збиття літака над Донецькою областю, розповів у інтерв'ю Українській правді генпрокурор Віталій Ярема.

"Після того, як було збито пасажирський літак, військові доповіли президенту, що у терористів немає наших ракетних комплексів Бук та С300. Захоплення цього озброєння не було", - сказав Ярема в коментарі Українській правді після закінчення РНБОУ.

Раніше Міноборони спростовувало інформацію, оприлюднену з посиланням на неофіційні джерела, про нібито захоплення терористами зенітних ракетних комплексів частин протиповітряної оборони Збройних Сил України на Донеччині.

"Управління преси та інформації Міністерства оборони України повідомляє, що 29 червня рішенням командувача Повітряних Сил Збройних сил України військовослужбовці і техніка зенітного ракетного полку у Донецьку були оперативно передислоковані у визначене місце. На території військової частини управління залишилась лише застаріла та непридатна до використання автомобільна техніка, яку військові ще більше вивели з ладу. Згодом терористи зайшли на територію частини", - сказано в повідомленні Міноборони.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...