Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меркель просить Путіна вплинути на терористів. Він хоче зустріч 3 сторін

Субота, 19 липня 2014, 19:30

Президент РФ Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонну розмову з приводу розслідування катастрофи Боїнга-777.

Як повідомляє Німецька хвиля, сторони домовилися про необхідність "якнайшвидшого забезпечення доступу міжнародної незалежної комісії під егідою Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) до місця падіння пасажирського літака".

За повідомленнями російської сторони, канцлер ФРН і президент РФ одностайно висловилися за проведення "ретельного і об'єктивного" ​​розслідування причин катастрофи.

Як заявив після закінчення цього діалогу заступник офіційного представника уряду ФРН Георг Штрайтер, лідери обох країн зійшлися в думці з приводу необхідності термінового проведення зустрічі контактної групи за участю представників України, Росії та ОБСЄ.

Меркель звернулася до глави російської держави з нполегливим проханням докласти зусиль до припинення вогню з боку проросійських сепаратистів на сході України.

"У даному контексті канцлер ФРН знову закликала президента Путіна використовувати його вплив на сепаратистів", - цитує агентство Reuters слова Штрайтера.

Як відомо, 17 липня в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines "Боїнг-777". За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

За даними українських силовиків, літак збили з установки "Бук" терористи, яких забезпечує зброєю Росія.

Розвідка США дійшла висновку, що Boeing 777 "Малазійських авіаліній",швидше за все, збили проросійські сепаратисти

19 липня стало відомо, що озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: