Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За добу загинули 13 військових. Сили АТО продовжують наступ - РНБО

Вівторок, 22 липня 2014, 13:33

Продовжується наступ українських силовиків на терористів.

Про це інформує Інформаційно-аналітичний центр РНБО у вівторок.

У результаті успішних боїв звільнено від російських найманців населені пункти Дзержинськ, Соледар Донецької області та Рубіжне, Ювілейний, що на Луганщині.

Сили АТО взяли під контроль стратегічно важливий населений пункт Георгіївка у районі Луганська. Наразі триває звільнення Лисичанська від терористів.

Інфографіка РНБО

Протягом доби терористи 20 разів атакували блокпости та позиції підрозділів Збройних сил України в районах населених пунктів Дмитрівка, Кам’янка, Камишево, Кумачево, Маринівка, Новоазовск, Старобишево, Солнцево, Іловайське, Авдєєвка, Червонопартизанськ та Луганськ.

Окрім того, з території Росії з мінометів були обстріляні позиції сил АТО поблизу селища Новоазовськ і Кумачеве на Донеччині, та з самохідної артилерії - КПП "Довжанський" Луганської області.

Також близько опівночі на ділянці відділу прикордонної служби "Станично-Луганське" Луганської області з території Росії здійснено більше 40 мінометних пострілів по позиціях українських прикордонників.

Після цього російська бойова техніка відійшла в глиб території Росії. Близько 4-ої години ночі терористи повторно обстріляли цей прикордонний пункт з установок "Град". Втрат серед українських військових немає.

У вівторок, з другої до третьої години ночі, був обстріляний блокпост Національної гвардії України в районі населеного пункту Новоазовськ Донецької області. Цей обстріл також вівся з території Російської Федерації.

Неподалік селища Кам’янка Донецької області на блокпості сил АТО російські найманці вчинили теракт. На блокпосту терористи підірвали мікроавтобус, начинений вибухівкою. Загинуло троє українських військових.

Усього ж, за даними РНБО, за минулу добу загинули 13 українських військових.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування