Сили АТО знищили снайперів у Лисичанську

Субота, 26 липня 2014, 10:05

Під час зачистки міста Лисичанськ підрозділи високомобільних десантних військ  знешкодили групу снайперів.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбуці.

"Позиції бойовиків були обладнані у добре укріпленому залізобетонному бункері. Десантники, блокувавши укріплення, за допомогою вибухівки пробили доступ до приміщень ДОТу. Терористичний снайперський загін було знищено", - сказано у інформації. 

Під час зачистки Лисичанська виявлений великий арсенал різноманітної зброї та боєприпасів бандитів.

Трофеями військовослужбовців стали вантажівка "Камаз" завантажена ракетами до зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10", а також чимало різноманітної стрілецької зброї, мінометів та гармат.

Своїм головним трофеєм українські десантники вважають снайперські гвинтівки нового покоління, виготовлені у Російській Федерації. 

"Бойовий дух терористичних угрупувань зломлений. У середовищі бойовиків панічні настрої", - підкреслили у прес-центрі. 

Мешканці міста Лисичанськ радо зустрічали своїх визволителів – українських десантників. Під час проходження колон наших військовослужбовців Лисичанці обабіч дороги вітали воїнів Збройних Сил України вигуками "Дякуємо за звільнення", - відзначили у повідомленні.

Крім того, стало відомо, що бойовики продовжують терор місцевого населення з метою не допустити акцій спротиву зі громадян.

Основним місцем дислокацій терористичних угруповань залишаються великі міста сектору, зокрема Донецьк. Ситуація там залишається напруженою. Посилюються протиріччя між підрозділами ДНР, а саме батальйону "Русская православная армия" з батальйоном "Восток".

Бойовиків батальйону "Русская православная армия" звинувачують у мародерстві, а також в ухиленні від безпосередньої участі у бойових діях.

Відмічається зниження активності незаконних збройних формувань, - запевнили у прес-центрі АТО.

Разом з тим відмічається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп бойовиків, які пройшли відповідну підготовку щодо проведення терористичних актів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News