Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: США мають сформувати всесвітню коаліцію на підтримку України

Субота, 26 липня 2014, 11:35

Захід має розпочати думати більше про те, що сталося в Україні, і, як завжди, США повинні узяти на себе ініціативу.

Про це написав президент України Петро Порошенко у своїй статті для The Washington Post.

На його думку, працюючи разом з Європейським союзом, Вашингтон може сформувати всесвітню коаліцію країн на підтримку України для того, щоби терористи були не в змозі завдати нового удару.

"Важливо, щоб Сполучені Штати порушили більш жорсткі санкції у відповідь на агресію Росії в моїй країні", - зазначив Порошенко.

Він підкреслив, що США повинні розглянути питання про введення санкцій, які ще жорсткіше і ширше зачеплять галузі РФ . І Європа має наслідувати приклад США і ввести галузеві санкції самостійно.

"На додаток до більш широких санкцій, Україна потребує прискорених поставок допомоги, щоб допомогти нам патрулювати наші кордони і мінімізувати конфлікт", - підкреслив президент.

Він вважає, що Україна може використовувати лідерство США і допомогу у своїх зусиллях щодо обмеження корупції, відродити свої фінансові інститути, реформувати енергетичну політику та лібералізувати сільськогосподарський сектор.

Крім того, Порошенко наголосив, що поставки природного газу з США допомогли б Україні зменшити енергетичну залежність від Москви.

"Зараз настав час, щоб міжнародне співтовариство стояло разом з Україною. Щоб зупинити Росію, це світова спільнота має діяти спільно", - написав український президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...