Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Довжанському через обстріл Росією загинули 4 бійців

Понеділок, 28 липня 2014, 14:01

Чотири прикордонники загинули і двоє поранені в результаті багаточасового обстрілу  КПП Довжанський з території Росії у неділю.

Про це повідомив в понеділок на брифінгу речник інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

"Вчора протягом чотирьох з половиною годин, починаючи з 10 ранку з району населеного пункту Черніков (РФ) з мінометів та гаубиць обстрілювався прикордонний пункт пропуску Довжанський. Загалом по українських прикордонних було випущено понад 250 снарядів. В результаті обстрілів вбито 4 та поранено двоє прикордонників", - сказав він.

За словами Лисенка, терористи також обстрілюють прикордонну територію з іншого боку.

Крім того, "відступаючи, терористи 24 рази обстріляли блокпости та позиції ЗСУ в районі населених пунктів Луганськ, Новий Світ, Маринівка, Амвросіївка, Комісарівка та Придорожне", - сказав він.

За словами Лисенка, терористи продовжують знищувати інфраструктуру Донбасу.

"Зокрема у Горлівці вони підірвали колію 2-го кілометру залізничного перегону Микитівка- Байрак, зруйнували автошляхи", - сказав він.

Лисенко також підтвердив інформацію про замінювання терористами виробничих приміщень концерну фірми "Стірол" у Горлівці.

Як відомо, обстріл на До-вжанському триває вже майже місяць. У суботу та неділю "Довжанський" обстрілювали з важкої артилерії

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування