Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

24 бригада просить про прорив

Понеділок, 28 липня 2014, 18:18

Львівська механізована бригада армії №24 просить вище військове керівництво країни вирішити питання з деблокування своєї частини, заблокованої терористами в Луганській області.

Про це повідомив керівник громадської організації – Громадянська ініціатива "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передає УНІАН.

За його словами, цю інформацію йому передали самі військові цієї частині.

"Військові 24-ї бригади, які базуються поблизу Довжанського в Луганській області, вийшли на зв'язок. Вони повідомляють, що ситуація в частині, яка заблокована бойовиками, залишається дуже складною. Терористи ведуть постійний обстріл "Градами", практично знищена вся важка техніка в частині", - сказав він.

"Про збільшення інтенсивності обстрілу говорить той факт, що 26 липня було випущено бойовиками 100 снарядів, а вже вчора, 27 липня, на територію дислокації частини влучили 250 снарядів", - пояснив Снєгирьов.

Він наголосив, що військові 24-о бригади "просять вище військове керівництво України вирішити питання з деблокування частини".

Військові мають одержати наказ або йти на прорив на возз’єднання зі своїми сусідами - 72-ю і 79-ю бригадами, або відходити у бік Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування