Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Невідомі напали і розтрощили редакцію "Вєстєй"

Субота, 5 липня 2014, 12:05

Невідомі у балаклавах напали та потрощили редакцію видання "Вєсті"  у Києві.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головред видання Ігор Гужва.

Як повідомляє Hromadske TV з посиланням на охоронця офісу, до будівлі прийшли 50-70 людей. Вони покидали каміння і димові шашки у вікна. Після цього вони розбіглись. Біля офісу газети "Вести" працює міліція. 

Редакто видання Ігор Гужва каже, що вважає атаку на редакцію продовженням акції, яку раніше влаштовував Ігор Луценко.  Сам Луценко заперечив причетність до акції. 

Також Гужва повідомив, що у понеділок "Вести" вийдуть за планом.

Фото з hromadske.tv

Як повідомили в управлінні МВС у Києві, правоохоронці встановили, що група невідомих осіб у кількості близько 50 чоловік, в балаклавах та з палицями в руках, рухаючись по вулиці Велика Васильківська, підійшли до офісного приміщення, де розташована редакція однієї з українських газет та почали трощити фасад будівлі, вікна та двері.

"За кілька хвилин невідомі втекли. На місці працює слідчо-оперативна група та експерти. Правоохоронці оглядають місце події та опитують свідків. Інформація внесена до ЄдРО Шевченківського райуправління МВС. Вживаються заходи по встановленню осіб, причетних до події. Перевірка триває", - зазначили в МВС.

Як відомо, раніше підрозділ податкової міліції Міндоходів спільно з Держфінмоніторингом заблокував рахунки ТОВ "Вісті Мас-Медіа" та його директора Ігоря Гужви.

Пізніше приміщення редакції видання намагалися штурмувати невдоволені активісти, які звинувачували виданння у поширенні проросійських ідей. Штурму не сталося - підходи до будівлі охороняла міліція.  

Джерело відео - Hromadske TV

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування